Biocodex

Saforelle Cup Protect Menstruatie Cups T1 Nieuw

€ 32,00

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De menstruatiecup is de alternatieve oplossing voor wie geen klassieke bescherming wil gebruiken. De cup is gemaakt van biocompatibele medische siliconen en staat borg voor veiligheid en comfort tijdens de menstruatie. Het 12 u Comfort Pack bevat twee menstruatiecups, die maximaal 6 uur kunnen worden gebruikt, en een sterilisatie- en transportbox.

CNK 4471959
Prijs (Incl. BTW) € 32,00
Fabrikant Biocodex
Gamma Saforelle
Subgamma Saforelle Cup Protect
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Cups
Type Medisch hulpmiddel

Saforelle Cup Protect : U moet de Saforelle CUP Protect op het einde van uw menstruatie verwijderen. De Saforelle CUP Protect mag niet buiten de menstruatieperiode worden gebruikt. De Saforelle CUP Protect is geen anticonceptiemiddel. Als u een anticonceptiemiddel zoals een spiraaltje of een anticonceptiering draagt, vraag dan advies aan uw arts voor u de Saforelle CUP Protect gebruikt. De Saforelle CUP Protect beschermt niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's). Verwijder de Saforelle CUP Protect voor het vrijen. Wacht na een bevalling, operatie, miskraam of abortus tot de vagina is hersteld is voor u de Saforelle CUP Protect gebruikt. In geval van een vaginale infectie, behandeling met een zetpil of een andere intravaginale crème, is het aangeraden om in deze periode een Saforelle Coton protect maandverband te gebruiken. Bij irritatie, een branderig gevoel, ongemak bij het plassen of pijn, staak dan onmiddellijk het gebruik en neem contact op met uw arts. De Saforelle CUP Protect is voorbehouden voor persoonlijk gebruik. Houd de Saforelle CUP Protect buiten het bereik van kinderen Bij twijfel, contacteer uw arts. Maat 1 van de Saforelle Cup Protect menstruatiecup is aanbevolen voor vrouwen met licht bloedverlies en die niet op een natuurlijke manier zijn bevallen. Maat 2 van de Saforelle Cup Protect menstruatiecup is aanbevolen voor vrouwen met zwaar bloedverlies en die op een natuurlijke manier zijn bevallen. De bijsluiter aandachtig lezen voor gebruik.

Eigenschappen

WAAROM OVERSTAPPEN OP DE SAFORELLE MENSTRUATIECUP? Milieuvriendelijk en kostenbesparend De cup gaat 5 jaar mee en bespaart de planeet veel afval en u veel geld. VeiligDe Saforelle menstruatiecup is gemaakt van biocompatibele medische siliconen en bevat geen ftalaten of bisfenol A. De cup werd getest onder dermatologisch en gynaecologisch toezicht. Makkelijk en praktischDe gepatenteerde ergonomische vormgeving past zich aan de lichaamsbouw aan en staat borg voor een optimale waterdichtheid in elke situatie.

Indicatie

MENSTRUATIECUP WASBARE BESCHERMING

Contra indicatie

Draag de menstruatiecup niet langer dan 6 uur Om het toxischeshocksyndroom te vermijden, raden gynaecologen aan om de cup om de 4 tot 6 uur te vervangen. De Saforelle CUP Protect is niet geschikt voor 's nachts. Wij raden u aan 's nachts een Saforelle Coton Protection maandverband te dragen. Niet trekken aan het buisje Het dient enkel om de cup sneller terug te te vinden alvorens deze te verwijderen door in het uiteinde te knijpen

2 menstruatie cups (medische silicone) 1 doos voor sterilsatie en transport