Soria

Soria Propoxol Oordruppels Fl 15 ml

€ 12,95

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Een unieke zachte combinatie van propolis en vier verzorgende planten, waaronder toorts, citroen, niaouli en cajeput om gevoelige oren te kalmeren.

De unieke formule helpt bij de verwijdering van oorsmeer, verzacht roodheid en irritaties en reinigt het oorkanaal. De olijfolie verzacht het oorsmeer waardoor het gemakkelijk loskomt.

De combinatie van deze planten verlichten ongemakken en helpen je oren gezond te houden en de gevoeligheid te verzachten.

CNK 4457339
Prijs (Incl. BTW) € 12,95
Fabrikant Soria
Gamma Soria
Subgamma Soria Propoxol
Gebruik Humaan
Inhoud 15
Farmaceutische vorm Oordruppels
Type Medisch hulpmiddel

Leg het hoofd plat (op een kussen), breng enkele druppels aan in het oor en wacht enkele minuten om de druppels te laten inwerken. Na enkele minuten kan u uw hoofd draaien om eventueel overtollige olie te verwijderen. Kinderen: 3 à 4 druppels per oor. Volwassenen: 5 à 6 druppels per oor. Dit kan meerdere malen per dag herhaald worden voor een verhoogde werking. Het doseersysteem zorgt voor een gemakkelijke en hygiënische toediening.

Eigenschappen

100% natuurlijk, alcoholvrij en bevat geen bewaarmiddelen en kleur- of geurstoffen. De druppels zijn geschikt voor kinderen en kunnen gebruikt worden bij borstvoeding en bij zwangerschap.

Indicatie

Oorjeuk - Oorsmeer - Oorirritatie

Maceraat van toorts (Verbascum thapsus L, bloemen) in olijfolie, maceraat van propolis in olijfolie, essentiële olie van citroen (Citrus limon L, vrucht), essentiële olie van niaouli (Melaleuca viridiflora Gaertn, blad), essentiële olie van cajeput (Melaleuca leucadendron L, blad), in olijfolie.