Sunstar Benelux

Gum Soft Picks Original Medium 50

€ 7,39

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Het is essentieel om dagelijks de ruimtes tussen tanden en kiezen te reinigen, omdat tandplak en voedselresten gemakkelijk in deze krappe en moeilijk bereikbare ruimtes kunnen ophopen.

Als experts op het gebied van interdentale reiniging, de ruimtes tussen tanden en kiezen, hebben we een innovatieve oplossing om gemakkelijker het gewenste resultaat te behalen.

GUM® SOFT-PICKS® ORIGINAL zijn zacht voor tanden en tandvlees en gemakkelijk in gebruik.

Het is een goede oplossing voor als je kennis wilt maken met een interdentale stoker. Ze zijn vooral handig voor het verwijderen van tandplak en voedselresten bij de voorste tanden en kiezen.

CNK 4436598
Prijs (Incl. BTW) € 7,39
Fabrikant Sunstar Benelux
Gamma Gum
Subgamma Gum Soft Picks
Gebruik Humaan
Inhoud 50
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel

Om goed te reinigen, moet het interdentale product met lichte weerstand en goed passend tussen de tanden schuiven. Je zou geen kracht hoeven te zetten! Maak zachte heen- en weergaande bewegingen om de hele interdentale ruimte te reinigen. Rubber tandenstokers kunnen slechts eenmaal worden gebruikt.

Eigenschappen

Rubberen tip is zacht voor tanden en tandvlees Zorgt voor micro-massage om tandvlees gezond te houden Zonder latex, hout en metaal Inclusief handige reisdoosje Verkrijgbaar in de maten Medium, Large en X-Large

Indicatie

Tandenstokers rubber.