Pierre Fabre

Elgydium Emoji Kids Tandenborstel

€ 5,90

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

ELGYDIUM Kids Emoji Tandenborstel voor kinderen van 2 to 6 jaar, is speciaal ontworpen voor kleine monden. Het helpt kinderen na verloop van tijd zelfstandiger te worden. De nylon borstelharen van hoge kwaliteit zijn zacht voor melktanden en tandvlees, waardoor poetsen een aangename dagelijkse bezigheid wordt. Ze sluiten perfect aan bij de vorm van de melktanden voor een grondige reiniging. De gekleurde borstelharen in het midden zijn daar geplaatst om kinderen te helpen de juiste hoeveelheid tandpasta te doseren zodat ze niet te veel gebruiken. Het ergonomische antisliphandvat is gemakkelijk vast te pakken, zelfs als het nat is. De dierenemoji's zullen zeker een glimlach op hun gezicht toveren!

CNK 4425344
Prijs (Incl. BTW) € 5,90
Fabrikant Pierre Fabre
Gamma Elgydium
Subgamma Elgydium Emoji
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Cosmetica

Het wordt aanbevolen de tanden na elke maaltijd te poetsen, 2 tot 3 keer per dag gedurende 2 minuten, bij voorkeur met de ELGYDIUM Emoji Kids Leeftijd 2 tot 6 (frisse aardbeiensmaak) tandpasta.

Eigenschappen

FUN om kinderen aan te moedigen hun tanden te poetsen. ERGONOMISCH en zacht voor melktanden en tandvlees. EDUCATIEF en speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Indicatie

Manuele tandenborstel voor kinderen van 2-6 jaar.