Reckitt Benckiser Healthcare

Durex Nude Condoms 20

€ 23,13

  • 11% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

We hebben Durex Nude condooms ontworpen om de sensatie te maximaliseren, terwijl ze een hoog niveau van veiligheid en bescherming bieden.

De condooms zijn transparant en gemaakt van natuurlijk rubberlatex voor meer comfort en het glijmiddel is zacht siliconen.

STRAIGHT SHAPE - Deze condooms hebben een rechte vorm met een reservoir voor gemakkelijke plaatsing van het condoom.

PLEASURE - Nude condooms zijn ultra dun en zorgen voor een huid-op-huid sensatie met je partner voor meer plezier.

VEILIGHEID - Deze condooms zijn nominaal 54 mm breed en zijn ontworpen om de sensatie te maximaliseren, terwijl ze een hoog niveau van veiligheid en bescherming bieden.

KWALITEIT - Het merk Durex is een garantie voor kwaliteit en veiligheid: 100% van onze condooms worden elektronisch getest op gaatjes en vlekken.

CNK 4422218
Prijs (Incl. BTW) € 23,13
Fabrikant Reckitt Benckiser Healthcare
Gamma Durex
Subgamma Durex Nude
Gebruik Humaan
Inhoud 20
Farmaceutische vorm Condoom
Type Medisch hulpmiddel

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing in de verpakking, vooral als u een condoom gebruikt voor anale of orale seks. Een condoom wordt maar één keer gebruikt, hergebruik verhoogt het risico op breuk of infectie.

Eigenschappen

Geen enkele anticonceptiemethode kan een 100% effectieve bescherming tegen zwangerschap, HIV (AIDS) of andere seksueel overdraagbare infecties garanderen. Al onze latex condooms voldoen aan de internationale norm ISO 4074 voor condooms van natuurlijk rubberlatex voor mannen. Dermatologisch getest. Het gebruik van Durex Play glijgel met een condoom kan seks aangenamer maken. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing van het glijmiddel om na te gaan of het compatibel is met condooms.

Indicatie

Condoom - Anti-conceptie - Seksueel overdraagbare aandoeningen