Thea Pharma

Blepha Eyebag Oogmasker Verwarmd 1

€ 17,99

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Blepha Eyebag® is een handgemaakt en gepatenteerd herbruikbaar verwarmend oogmasker voor de verlichting van droge, vermoeide en pijnlijke ogen. Blepha Eyebag® heeft een snel en langdurig effect.

  • Blepha Eyebag® biedt gemak en verlichting bij de symptomen van droge ogen veroorzaakt door meiboomklierdysfunctie (MGD is de hoofdoorzaak van droge ogen) en andere oogaandoeningen, zoals: blepharitis, strontje, en chalazion.
  • Blepha Eyebag® kan ook verlichting bieden bij ongemak veroorzaakt door contactlenzen bij patiënten met symptomen van droge ogen.
CNK 4415782
Prijs (Incl. BTW) € 17,99
Fabrikant Thea Pharma
Gamma Blepha
Subgamma Blepha Eyebag
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Masker
Type Medisch hulpmiddel

Gebruik de Blepha Eyebag® gedurende de eerste twee weken tweemaal per dag gedurende 5-10 minuten per keer. Het liefst in de ochtend en avond. Verwarmen in de magnetron (lees de bijsluiter voor instructies). Niet reinigen met een vochtige doek. Bewaar het product na gebruik in zijn doos op een schone, droge plek. U dient het product na 200x hergebruiken te vervangen voor een nieuw exemplaar.

Eigenschappen

Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, en volwassenen (ook zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven). Iedere verpakking bevat één (1) oogmasker. Verpakking is biologisch afbreekbaar en recycleerbaar.

Indicatie

Verwarmend oogmasker voor de verlichting van droge, vermoeide en pijnlijke ogen.

Natuurlijke zijde en katoen, onbehandeld vlas (lijnzaad).