Teva Pharma Belgium

Foliphar 400Mcg Caps 90

€ 10,50

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Voedingssupplement - 400 µg capsules

Foliumzuur

Aanvullende inname van foliumzuur * verhoogt de foliumzuurwaarden van de moeder. Een lage foliumzuurwaarde bij de moeder is een risicofactor voor de ontwikkeling van neurale buisdefecten bij de zich ontwikkelende foetus.

* voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd wordt het gunstige effect verkregen met een aanvullende dagelijkse inname van foliumzuur van 400 μg gedurende ten minste één maand vóór en tot drie maanden na de conceptie.

Vanaf de kinderwens tot einde zwangerschap. Foliumzuur draagt bij tot de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap.

CNK 4414884
Prijs (Incl. BTW) € 10,50
Fabrikant Teva Pharma Belgium
Gamma Foliphar
Gebruik Humaan
Inhoud 90
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Gebruik: Begin met het gebruik van Foliphar vanaf de kinderwens (minstens 1 maand vóór de conceptie). Neem Foliphar dagelijks verder gedurende de hele zwangerschap. Gebruiksaanwijzing: Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dosis niet overschrijden. De capsules droog en bij kamertemperatuur (15-25°C) bewaren. BUITEN HET BEREIK EN ZICHT VAN KINDEREN HOUDEN.

Samenstelling - ingrediënten: 1 capsule bevat 0,4 mg foliumzuur (vitamine B11) = 200% van de voedingsrefferentiewaarde. Andere ingrediënten: drager: sojaboonolie – vulstof: gelatine – stabilisator: bijenwas - geleermiddel: glycerol – kleurstof: geel ijzeroxide (E172) – vet emulgator: soja-lecithine. Allergenen: Soja