Perrigo

Phytosun Complex Ontstressend 30 ml

€ 19,99

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Zorg voor een positieve en ontspannende sfeer in huis met de Ontstressende mix van Essentiële Oliën. Aan de hand van verstuiving kom je volledig tot rust. Droom weg naar jouw vakantie, dankzij de Essentiële Oliën van o.a. Lavendel, Tijm en Rozemarijn.

CNK 4405080
Prijs (Incl. BTW) € 19,99
Fabrikant Perrigo
Gamma Phytosun
Subgamma Phytosun Complex
Gebruik Humaan
Inhoud 30ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Medisch hulpmiddel

Voordeel van verstuiving: Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor de behandeling met geuren. Het meest frequente gebruik van Etherische Oliën in aromatherapie is via verstuiving. Alle Phytosun verstuivers zijn uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid. U ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt. Ontdek onze verstuivers. Phytosun Arôms heeft verschillende innovatieve en unieke modellen, die een trendy design combineren met een optimale verstuiving van uw Essentiële Oliën. De sfeerverlichting (LED), die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en brengt sfeer in huis. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de verstuiver voor het correcte gebruik en hou rekening met de veiligheidsinformatie van de Phytosun Mix Ontstressend: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking op het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar een verzamelpunt overeenkomstig de plaatselijke voorschriften.

Eigenschappen

Voor verstuiving 100 % natuurlijk Unieke samenstelling E.O.B.B.G.-kwaliteit

Indicatie

Creëert een vakantiegevoel Werkt ontspannend Creëert een positieve sfeer Voor verstuiving Volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar)

Essentiële Olie van Lavandin (Lavandula hybrida grosso): ontspannend. Essentiële Olie van Grove Den (Pinus sylvestris): verhoogt het energiepeil bij kortstondige vermoeidheid. Verfrist de ruimte. Essentiële Olie van Spaanse tijm (Thymus mastichina): relaxerende sfeer. Essentiële Olie van Spijklavendel (Lavandula aspica). Essentiële Olie van Muskaatsalie (Salvia sclarea): helpt bij kortstondige stress en vermoeidheid. Essentiële Olie van Rode Mirte (Myrtus communis): ontspannend en voor een positieve stemming. Essentiële Olie van Rozemarijn (Rosmarinus officinalis): verbetert de concentratie. Essentiële Olie van Bonenkruid (Satureja montana).