Perrigo

Phytosun Complex Concentratie 30 ml

€ 19,99

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De fruitige geur van deze mix van Essentiële oliën pakt slechte geurtjes aan! Parfumeer je huis aan de hand van verstuiving en krijg een positief humeur. Het verfrist niet alleen de lucht, het verhoogt ook de concentratie. Zeer geschikt voor studenten of telewerkers.

CNK 4405072
Prijs (Incl. BTW) € 19,99
Fabrikant Perrigo
Gamma Phytosun
Subgamma Phytosun Complex
Gebruik Humaan
Inhoud 30ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Medisch hulpmiddel

Voordeel van verstuiving: Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor de behandeling met geuren. Het meest frequente gebruik van Etherische Oliën in aromatherapie is via verstuiving. Alle Phytosun verstuivers zijn uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid. U ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt. Ontdek onze verstuivers. Phytosun Arôms heeft verschillende innovatieve en unieke modellen, die een trendy design combineren met een optimale verstuiving van uw Essentiële Oliën. De sfeerverlichting (LED), die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en brengt sfeer in huis. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de verstuiver voor het correcte gebruik en hou rekening met de veiligheidsinformatie van de Phytosun Mix Concentratie: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking op het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar een verzamelpunt overeenkomstig de plaatselijke voorschriften.

Eigenschappen

Voor verstuiving 100 % natuurlijk Unieke samenstelling E.O.B.B.G.-kwaliteit

Indicatie

Verhoogt de concentratie Geeft meer positieve energie Verwijdert slechte geurtjes Voor verstuiving Volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar)

Essentiële Olie van Citroen (Citrus limonum zest exp): verfrist de lucht, verhoogt de natuurlijke weerstand en de concentratie. Essentiële Olie van Eucalyptus radiata: verhoogt de weerstand en is verzachtend voor de luchtwegen. Essentiële Olie van Pompelmoes (Citrus paradisii zest exp): verfrist de lucht, verdrijft slechte geurtjes en heeft een positieve werking op het humeur. Essentiële Olie van Bittere Sinaas (Citrus aurantium bladeren): kalmeert bij angst en zenuwachtigheid en zorgt voor een goede nachtrust in periodes van kortstondige stress. Essentiële Olie van Cajeput (Melaleuca cajuputi): zuiverend, verzacht de keel en helpt vrijer ademen. Essentiële Olie van Litsea (Litsea cubeba): bij nerveuze spanningen en kortstondige stress. Essentiële Olie van Zilverspar (Abies sachalinensis): verzacht de luchtwegen. Essentiële Olie van Akkermunt (Mentha arvensis): makkelijker ademen en maakt de neus vrij. Essentiële Olie van Ravintsara (Cinnamomum camphora 1,8): heeft een positieve invloed op het energiepeil bij kortstondige stress.