Ceres Pharma

Melatonine Complex 295Mcg V-Caps 90 Natural Energy

€ 38,31

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Optimale ondersteuning bij het inslapen*en voor een deugddoende nachtrust*.

Een goede nachtrust is essentieel voor een optimale gezondheid. Denk maar eens na hoe je je voelt na een slechte nacht. Melatonine complex is ontwikkeld om de nachtrust op een brede manier te ondersteunen, bij het inslapen maar ook de algemene nachtrust*.

Melatonine complex bevat melatonine en l-tryptofaan, de natuurlijke voorganger waaruit het lichaam zelf melatonine kan aanmaken. Vitamine B3 en Vitamine B6 ondersteunen de omzetting van L-Tryptofaan in melatonine. Verder is de formule verrijkt met de plantaardige extracten van Valeriaan en Passiflora.

Valeriaan helpt bij het vatten van de slaap en ondersteunt de nachtrust.

CNK 4400826
Prijs (Incl. BTW) € 38,31
Fabrikant Ceres Pharma
Gamma Melatonine
Gebruik Humaan
Inhoud 90
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

1 capsule 's avonds voor het slapengaan.

Eigenschappen

1 doos bevat 90 capsules.

Indicatie

Ondersteuning bij het inslapen Onregelmatig dag-nacht ritme Draagt bij tot een deugddoende nachtrust

Contra indicatie

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker. Informeer bij een gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Passiflora incarnata L. (Passiebloem) droogextract 200mg, Valeriana ocinalis L. (Echte valeriaan) droogextract 200mg, L-tryptofaan 200mg, Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Magnesiumsilicaat, Magnesiumzouten van vetzuren, Siliciumdioxide), Vitamine B3 (Nicotinamide) 3,2mg (20% RI), Vitamine B6 (Pyridoxal-5'-fosfaat) 0,28mg (20% RI), Melatonine 295μg