Ceres Pharma

Magnesium Extra V-Caps 60 Natural Energy Labophar

€ 30,40

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal voor de menselijke stofwisseling. Het werkt als een co-factor in tal van energie producerende reacties, die plaats vinden in de mitochondriën, dit zijn de energiecentrales van ons lichaam. Voldoende magnesium draagt dus bij tot een normaal energiemetabolisme en draagt op deze manier bij tot een vermindering van moeheid en uitputting. Magnesium is eveneens nodig voor een gezonde werking van spieren en zenuwcellen.

Magnesium werkt in ons lichaam als een regulator ter normalisering van onze psychische functies. Bovendien draagt magnesium bij tot een normale eiwitsynthese en speelt dit mineraal eveneens een rol in onze celdeling. MAGNESIUM EXTRA heeft geen enkel neveneffect bij inname, in tegenstelling tot de klassieke, anorganische magnesiumzouten die courant in de handel zijn. De klassieke anorganische magnesiumzouten zijn niet natuurlijk en hebben bijgevolg neveneffecten, vooral ter hoogte van de darm, met vaak diarree als gevolg.

CNK 4400818
Prijs (Incl. BTW) € 30,40
Fabrikant Ceres Pharma
Gamma Magnesium
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

2 capsules per dag.

Indicatie

Eergie - Spieren - Zenuwstelsel

Contra indicatie

Dit product is uitsluitend voor volwassenen bestemd en niet geschikt voor kinderen en zwangere of lacterende vrouwen. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Magnesium (Magnesiumglycerofosfaat) 185,64mg (49,50% RI), Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Vitamine B6 (Pyridoxal-5'-fosfaat) 4,92mg (351,43% RI), Antiklontermiddelen1 (Magnesiumzouten van vetzuren, Magnesiumsilicaat)