Colgate-Palmolive Belgium

Elmex Sensitive Profess. Whitening Tandpasta 75 ml

€ 6,59

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Voordelen van de elmex® Sensitive Professional Gentle Whitening tandpasta:
• Geeft pijnverlichting
• Met PRO-ARGIN technologie
• Dicht dentinekanaaltjes om te helpen bij het blokkeren van pijn
• Helpt de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen
• Klinisch bewezen
• Aanbevolen door tandartsen
• 0% kleurstoffen

Met elmex® Sensitive Professional Gentle Whitening tandpasta voor gevoelige tanden kunt u gewoon blijven genieten van de gerechten en drankjes waar u van houdt.

Gevoelige tanden kunnen worden veroorzaakt door terugtrekkend tandvlees en beschadigd tandglazuur. Hierdoor komen de kleine kanaaltjes die naar de tandzenuw leiden bloot te liggen. elmex® Sensitive Professional tandpasta is een tandpasta voor gevoelige tanden die verlichting kan bieden.

Dankzij de PRO-ARGIN-technologie, sluit deze tandpasta voor gevoelige tanden de kanaaltjes af en vormt een duurzame barrière ter bescherming tegen pijnsignalen. Zinkfosfaat versnelt de vorming van de laag en versterkt deze. De laag blijft na verloop van tijd intact, zelfs bij contact met zuren, en garandeert een duurzame pijnverlichting.

elmex® Sensitive Professional Gentle Whitening tandpasta biedt een directe pijnverlichting als deze rechtstreeks twee maal daags met de vingertoppen op de gevoelige tand wordt aangebracht en gedurende een minuut wordt ingemasseerd.

Bovendien beschikt deze whitening tandpasta voor gevoelige tanden over een speciale formule die verkleuringen op een milde en effectieve wijze verwijdert en helpt zo de natuurlijke witte kleur van de tanden te herstellen.

Uw hebt minder last van gevoelige tanden als u gebruik maakt van de elmex® Sensitive Professional Gentle Whitening tandpasta.

CNK 4396347
Prijs (Incl. BTW) € 6,59
Fabrikant Colgate-Palmolive Belgium
Gamma Elmex
Subgamma Elmex Sensitive
Gebruik Humaan
Inhoud 75ml
Farmaceutische vorm Tandpasta
Type Medisch hulpmiddel

Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut. Sluit tube na gebruik. Poets voor langdurige pijnverlichting tweemaal per dag met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige plekken worden bereikt.

Indicatie

Dagelijkse bescherming tegen gevoelige en overgevoelige tanden Voor directe* en langdurige pijnverlichting Om verkleuringen te verwijderen *Voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met de vingertop aanbrengen op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende één minuut.

Contra indicatie

Kinderen jonger dan 12 jaar: niet aanbrengen met een vingertop voor directe pijnverlichting. Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Bevat: dinatriummonofluorofosfaat. Totaal fluoridegehalte: 1450 ppm F¯ Werkzame ingrediënte: Arginin 8%. Overige ingrediënten: Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Zinc Phosphate, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Sucralose, Limonene.