Pharma Nord

D-Pearls 3000 Caps 120+40

€ 28,45

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Hoog gedoseerde vitamine D3 in kleine capsules, makkelijk in te nemen. D-Pearls 3000 is opgelost in koudgeperste olijfolie, dit verzekert een goede opneembaarheid. Goed voor sterke tanden, botten en spieren en de immuniteit.

CNK 4307534
Prijs (Incl. BTW) € 28,45
Fabrikant Pharma Nord
Gamma D-pearls
Subgamma D-Pearls 3000
Gebruik Humaan
Inhoud 160
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Gebruiksaanwijzing voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar: 1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd. Zwangere en zogende vrouwen en gebruikers van medicijnen wordt aangeraden hun arts/specialist om advies te vragen voor men dit voedingssupplement gaat gebruiken. Niet geschikt voor kinderen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd in te nemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Eigenschappen

Goed voor botten en tanden, de immuniteit en de spieren Kleine capsules ('parels') met 75 μg vitamine D3 in koud geperste olijfolie De olijfolie verzekert een goede opneembaarheid van de in vet oplosbare vitamine D De gelatine is gecertificeerd halal en koosjer Mensen met een donkere huidskleur en gesluierde vrouwen Mensen met een overgewicht Ouderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Indicatie

Voor sterke botten en tanden en ondersteuning van de normale spierfunctie Voor een goed immuunsysteem Vitamine D speelt een rol bij de opname van calcium Ondersteunt de normale celdeling Voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar bij een tekort

Contra indicatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Olijfolie (Olea europaea); capsulewand: gelatine; bevochtigingsmiddel: glycerol; cholecalciferol (Vitamine D3); cacaopoeder (Theobroma cacao).