Nutricia

Nutrilon 2+ Groeimelk Pdr 800 g - 4122248

€ 19,06

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Sinds 125 jaar ontwikkelen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundigen bij Nutricia de meest geavanceerde Nutrilon®-formules en bieden je zo het beste van onze expertise.


Nutrilon® 2+ met Pronutra™-Advance is een peuter groeimelk in een poedervorm die voorziet in de voedingsbehoeften van kinderen vanaf 2 jaar.  • Bevat ijzer, die bijdraagt tot de normale cognitieve ontwikkeling

  • Bevat vitamine D die bijdraagt tot een normale werking van het immuunsysteem

  • Bevat calcium en vitamine D voor het behoud van sterke botten

  • Zonder toegevoegde palmolie

  • Poedermelk in een doos van 800 g in een handige, hygiënische verpakking met een voorziene ruimte om het maatschepje op te bergen. Makkelijk in gebruik door het vierkante formaat.

  • Ook verkrijgbaar in vloeibare vorm in een fles van 1 l, klaar voor gebruik


Vanaf de leeftijd van 3 jaar kun je overstappen op Nutrilon® 3+ Peuter Groeimelk voor de voedingsbehoeften van kinderen vanaf 3 jaar.


Heb je vragen over je eigen voeding, of over de voeding van je kindje? Onze voedingskundigen staan voor je klaar!


Telefoon (gratis): 0800 16 685 - Whatsapp: +32 471 13 43 00


Belangrijk: Nutrilon® 2+ Peuter Groeimelk is geschikt als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding.


Nutricia is fier B Corp® gecertificeerd te zijn!

CNK 4299848
Prijs (Incl. BTW) € 19,06
Fabrikant Nutricia
Gamma Nutrilon
Subgamma Nutrilon 2+
Gebruik Humaan
Inhoud 800g
Farmaceutische vorm Voeding
Type Voedingssupplementen

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje. Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden. 1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn. 2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C. 3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen. 4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is. 5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

Magere melk, lactose (melk), plantaardige oliën (zonnebloem, soja, kokos, koolzaad in wisselende verhouding), maltodextrine, galacto-oligosachariden (melk), weiproduct (melk) (gedemineraliseerde wei, wei-eiwitconcentraat), tricalciumfosfaat, fructo-oligosachariden, visolie, kaliumcitraat, calciumcarbonaat, magnesiumwaterstoffosfaat, natriumcitraat, kaliumchloride, L-ascorbinezuur, cholinechloride, emulgator (sojalecithine), ijzersulfaat, inositol, magnesiumchloride, aroma (melk), zinksulfaat, natrium L-ascorbaat , calcium D-pantothenaat, DL-α-tocoferylacetaat, antioxidant (ascorbylpalmitaat), riboflavine, nicotinamide, retinylpalmitaat, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, kaliumjodide, pteroylmonoglutaminezuur, fytomenadion, cholecalciferol, D-biotine, cyanocobalamine.