Pierre Fabre

Cicatryl Zalf Zakje 14X2G

€ 9,86

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Cicatryl is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van oppervlakkige wonden en schaafwonden. De unieke samenstelling van hyaluronzuur, allantoïne en vitamine E zorgt voor een hydraterend en filmvormend effect waardoor een beschermende laag op het oppervlak van de wonden wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de irritatie onmiddellijk verzacht en de genezingstijd gehalveerd wordt.*

Na het reinigen met water (en eventueel ontsmetten) van het wondoppervlak en-omgeving, een dikke laag cicatryl aanbrengen en zacht inmasseren. Doe dit maximaal twee keer per dag tot de wonde genezen is.
Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik.

*S. FAVREL, A. BROCARIO (2020, July 13 – 2020, August 17). Assessment of the wound healing efficacy and tolerance of the medical device RL3010A DP0378 on a blister suction model in healthy subjects. Identifier NCT04687839. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NCT04687839

CNK 4295895
Prijs (Incl. BTW) € 9,86
Fabrikant Pierre Fabre
Gamma Cicatryl
Gebruik Humaan
Inhoud 14
Farmaceutische vorm Zalf
Type Medisch hulpmiddel

Cutaan gebruik. Na het reinigen van het te behandelen gebied met water, breng een dikke laag zalf aan door zacht in te masseren. Doe dit maximaal twee keer per dag tot de wonde genezen is (maximaal 7 dagen).

Eigenschappen

Zonder parabenen.

Indicatie

Behandeling van oppervlakkige wonden en schaafwonden. Bevordert de genezing.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar. Niet gebruiken als u allergisch bent voor één van de bestanddelen. Bij gebrek aan gegevens, niet gebruiken bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet combineren met andere behandelingen van de wonden. Niet geschikt voor de behandeling van diepe en/of grote wonden. In geval van twijfel en/of ongewenste bijwerkingen ten gevolge van het gebruik van het product, moet u een arts raadplegen.

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, PETROLATUM, PEG-8, PEG-40 CASTOR OIL, SODIUM CETEARYL SULFATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE, GLYCERYL STEARATE, SODIUM HYALURONATE, LACTIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE.