Revogan

Coenzyme Q10 120Mg Tabl 45+15 Gratuit Revogan

€ 47,55

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Coenzyme Q10 120mg is een hoog gedoseerde startformule op basis van coënzyme Q10, verrijkt met vitamines B1 en B6. Coenzyme Q10 is een natuurlijk component dat voorkomt in onze voeding en waarvan de lichaamseigen productie vermindert met de leeftijd.

Deze unieke formule is verrijkt met vitamines B1 en B6. Deze vitamines dragen bij tot een goed energieleverend metabolisme terwijl vitamine B6 ook bijdraagt tot een vermindering van de vermoeidheid. Bovendien ondersteunt vitamine B1 de goede werking van het hart.

CNK 4283982
Prijs (Incl. BTW) € 47,55
Fabrikant Revogan
Gamma Coenzyme
Subgamma Coenzyme Q10
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Eén tablet per dag innemen, bij voorkeur na de maaltijd. Een regelmatig gebruik is aangewezen. Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Indicatie

Draagt bij tot een goed energieleverend metabolisme. Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Draagt bij tot een goede werking van het hart.

Thiamine (B1) (mg) 1,1 Vitamine B6 (mg) 1,4 Coenzyme Q10 (mg) 120 Vulstoffen: microkristallijn cellulose en maltodextrine, coënzyme Q10 (ubiquinone), antiklontermiddelen: siliciumdioxide, stearinezuur en magnesiumstearaat, verstevigingsmiddel: natriumcroscarmellose, coating: hydroxypropylmethylcellulose en glycerol, vitamine B6 (pyridoxinewaterstofchloride), vitamine B1 (thiaminemononitraat)