Axone Pharma

Raylex Pen Nagelbijten 1,5Ml - 3109675

€ 18,85

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

RAYLEX® heeft de bittere smaak van pompelmoesschil en bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld: perfect om nagelbijten af te leren. RAYLEX® is ontwikkeld om een aanvaardbare hoeveelheid bittere smaak af te geven en het is dan ook vaak minder vies dan andere anti-nagelbijtproducten. De pompelmoessmaak dringt in de nagel en ligt er niet op als lak. Dit zorgt ervoor dat de bitterheid minder wordt doorgegeven aan wat je aanraakt, zoals bijvoorbeeld boterhammen. Je hoeft RAYLEX® niet op de volledige nagel aan te brengen. Enkel waar je bijt: de rand van je nagels en/of zijkant.

Om het herstel van de nagels te stimuleren bevat RAYLEX® de stof biotine, beter bekend als vitamine H of vitamine B8. Deze vitamine bevordert de nagelgroei. Zo stop je niet alleen met nagelbijten, maar heb je ook sneller terug mooie, lange nagels.

Raylex is niet glanzend en is dus zowel voor hem als haar.
Het mag gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar (om duimzuigen af te leren).

Download zeker de gratis Raylex® app. De app herinnert je om Raylex® aan te brengen, geeft je handige tips om het nagelbijten af te leren, herinnert je aan de beloning die op je wacht,… Je zal snel merken dat je er niet alleen voor staat.

Voor meer info: www.raylex.be

CNK 4258968
Prijs (Incl. BTW) € 18,85
Fabrikant Axone Pharma
Gamma Raylex
Gebruik Humaan
Inhoud 1,5ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Cosmetica

Hoe gebruiken? Consumentenonderzoek (Ipsos 2013) wijst uit dat nagelbijters het meeste op hun duim en wijsvinger bijten. Gebruik Raylex enkel op de nagels/vingers waarop je bijt. De RAYLEX® pen laat toe om de bittere substantie heel nauwkeurig te doseren. Breng het aan op de rand van je nagel (1) en niet op je volledige nagel. Eventueel kan je het ook aan de zijkant van je nagel aanbrengen (2) als je daar vaak bijt. RAYLEX® aanbrengen kan je doen met de platte zijde of met de punt van de pen. RAYLEX® is onzichtbaar. Ook al zie je de substantie niet, je mag er zeker van zijn dat je nagel doordrongen is. De substantie is in enkele seconden droog. Hoe vaak per dag? Aanbrengen van RAYLEX® mag je zo vaak doen als je zelf nodig vindt. Wij raden aan om het 1 keer 's ochtends te doen en 1 keer 's avonds, en liefst zo trouw mogelijk. Plan daarom best een vast moment om RAYLEX® aan te brengen. Hoe lang? Gebruik RAYLEX® minstens gedurende 18 dagen. Uit de psychologie leren we dat hoe langer je een slechte gewoonte nalaat, hoe meer kans je hebt om er vanaf te geraken. Je mag dus gerust de behandeling langer dan 18 dagen voortzetten. Als je de instructies voor gebruik goed naleeft en dit combineert met de gratis te downloaden app voor smartphone, zal je kans op definitief stoppen het grootst zijn. De behandeling mag zo vaak als nodig herhaald worden. Hoe verwijderen? RAYLEX® kan niet verwijderd worden. De bittere smaak neemt af met de tijd en is na ongeveer 24 uur verdwenen. Heb je toch gebeten op je nagels en wil je de bittere smaak van RAYLEX® zo snel mogelijk uit je mond laten verdwijnen, kauw dan een aantal minuten op een kauwgom.

Indicatie

RAYLEX®: de oplossing om te stoppen met nagelbijten

Contra indicatie

Uitwendig gebruik. Het gebruik van dit product door kinderen jonger dan 12 jaar dient te gebeuren onder toezicht van een volwassene. Indien het product per ongeluk in de ogen terechtkomt, spoelen met proper water. In uitzonderlijke gevallen kan irritatie optreden: roodheid, jeuk of een allergische reactie. Stop dan het gebruik van RAYLEX®. Raadpleeg een arts indien de irritatie aanhoudt. Over het gebruik van RAYLEX® bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, zijn geen gegevens beschikbaar. We raden aan het product niet te gebruiken.

Isopropyl alcohol, ethyl lactate, denatonium benzoate, dimethyl isosorbide, eucalyptol, acrylates/ammonium methacrylate copolymer, citrus grandis fruit extract, biotin, limonene, citral, linalool. RAYLEX® bevat geen parabenen of bewaarmiddelen