Simovision

Visuxl Gel Oog Fl 10 ml

€ 19,11

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

VisuXL® Gel is de eerste anti-oxidante oogdruppel met cross-linked carboxymethylcellulose (CMC), co-enzym Q10 en Vitamine-E voor de intensieve behandeling van droge ogen.

Bij indruppeling in het oog, transformeert de oogdruppel van druppel naar gel, waardoor een beschermend 'kussen' effectieve verlichting van symptomen en comfort biedt. VisuXL® Gel maakt gebruik van een unieke thermo-geleertechnologie waardoor de gebruiker het comfort van een gel ervaart, met het gemak van een oogdruppel.

Dag & Nacht

Crosslinked carboxy-methylcellulose (CMC) verbetert de werking en zorgt ervoor dat VisuXL® Gel langer op het oogoppervlak blijft: 12 uur effect met 2 druppels per dag, geschikt voor zowel dag- als nachtgebruik.

Langdurig effect

Co-enzym Q10 (CoQ10) heeft een beschermend effect op het oogoppervlak. CoQ10 is een belangrijke natuurlijke antioxidant die schade aan het hoornvlies voorkomt en helpt bij het herstel van beschadigde cellen.

CNK 4220737
Fabrikant Simovision
Gamma Visuxl
Gebruik Humaan
Inhoud 10ml
Farmaceutische vorm Gel
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

VisuXL Gel® is vrij van bewaarmiddelen, contactlensvriendelijk, geeft 12 uur effect met 2 druppels per dag en is geschikt voor zowel dag- als nachtgebruik. VisuXL® Gel-oogdruppels worden geleverd in een fles van 10 ml.

Indicatie

VisuXL® Gel is vooral aangewezen voor intensere droge ogen behandeling en is gebaseerd op een nieuwe combinatie van ingrediënten: Cross-linked CMC vormt een beschermend kussen op het oogoppervlak en biedt zeer effectieve verlichting van symptomen van droge ogen en comfort. CoQ10 beschermt het oog en bevordert de genezing van hoornvliesbeschadiging door droge ogen of oogchirurgie. Poloxamer 407 is een thermo-geleermiddel, waardoor de oplossing kan worden toegediend als oogdruppel, die bij contact met het oogoppervlak verandert in een gel.