Hartmann

Hydroclean Advance 10X10Cm 10

€ 94,94

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

HydroClean® advance reinigt de wonde doeltreffend en activeert het genezingsproces. De wondcontactlaag bestaat uit een polypropyleen tricot waarop silicone strips werden aangebracht. De wondcontactlaag en de silicone strips voorkomen verkleving met het wondbed. Aan de zijde die niet op de wond wordt gelegd voorkomt een waterdichte polypropyleenfolie, bedekt met een hydrofoobpolypropyleen non-woven de vroegtijdige uitdroging van wondverband.

HydroClean advance geeft tot drie dagen lang Ringer's oplossing af aan de wond. Gedurende deze tijd vindt interactieve en continue wondspoeling plaats omdat het wondverbandkussen ook wondexsudaat absorbeert.

Het SAP dat in HydroClean wordt gebruikt, inactiveert matrixmetalloproteïnasen (MMP) die de wondgenezing belemmeren. Hierdoor kan de stagnerende genezing van chronische wonden opnieuw worden geactiveerd.

CNK 4203956
Prijs (Incl. BTW) € 94,94
Fabrikant Hartmann
Gamma Hydroclean
Gebruik Humaan
Inhoud 10
Farmaceutische vorm Bandage
Type Medisch hulpmiddel
Indicatie

Voor de natte/vochtige behandeling van alle wonden en in het bijzonder deze met een slechte genezingstendens. Chronische en slecht genezende wonden in de reinigings- en granulatiefase.

Materiaal Omhulsel: interlocktricot uit polypropyleen vezels (met groene strepen op de zijde die niet op de wond wordt gelegd). Beschermfolie: waterdichte polypropyleen folie Absorptiekern: Airlaid uit superabsorberend polyacrylaat, celstof en polypropyleenvezels, geactiveerd met Ringer-oplossing – United States Pharmacopoeia