Arkopharma

Arkocaps Guarana Bio Capsule 130 - Arkopharma

€ 30,64

  • 25% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Arkocaps® Guarana is een voedingssupplement. Guarana bevordert de vetverbranding en helpt u uw afslankingsobjectief te bereiken. Hij bezit eveneens versterkende eigenschappen

Steunend op hun ervaring in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma de Arkocapsules® Guarana ontwikkeld : een exclusieve formule die werkzaam is met het grootste respect voor uw lichaam.

CNK 3933819
Prijs (Incl. BTW) € 30,64
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkocaps
Subgamma Arkocaps Guarana
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Bestemd voor volwassenen. 2 capsules in één inname 's morgens in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Eigenschappen

Vegan

Indicatie

Vetverbrander - Tonicum

Contra indicatie

Bevat cafeïne, niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven (cafeïnegehalte: 33 mg per dag).

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Detail van ingrediënten Integraal poeder en extract van BIO Guaranazaad* (Panax ginseng), Vulstof: BIO Acaciagom - BIO Appelvezels (Malus domestica) - BIO Maïszetmeel. Omhulsel van plantaardige oorsprong : Hydroxypropylmethylcellulose. *Equivalent aan 1 340 mg Guaranazaad voor 2 capsules. Gemiddelde voedingsinformatie Voor 2 capsules Poeder van Guaranazaad 260 mg Extract van Guaranazaad 240 mg Cafeïneconcentratie 33 mg