Arkopharma

Arkocaps Rammenas Bio Capsule 130 - Arkopharma

€ 25,35

  • 25% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Arkocapsules® Rammenas is een voedingssupplement.

CNK 3929718
Prijs (Incl. BTW) € 25,35
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkocaps
Subgamma Arkocaps Rammenas
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Bestemd voor volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar. 2 capsulesin één inname 's morgens innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

GEBRUIKSAANWIJZING AANBEVELINGEN INGREDIËNTEN Arkocapsules® Rammenas Steunend op hun expertise in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma Arkocapsules® Rammenas speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule, op basis van het ARKOTOTUM® Integraal, waardoor 100 % van de werkzame bestanddelen van de plant behouden blijven terwijl ook de kwaliteit en de integriteit bewaard blijven. Het gamma Arkocapsules® is ontstaan en ontwikkeld in Frankrijk en biedt u het beste van de natuur. Het is gecertificeerd door een onafhankelijke controlerende instelling die u hoogkwalitatieve producten garandeert. Om meer te weten over het productieproces van de Arkocapsules®, surf naar Arkocapsules®, een unieke knowhow. Samenstelling Integraal poeder en extract van de wortel van Rammenas* BIO (Raphanus sativus). Vulstof: Bio Acaciagom - Poeder van de vrucht BIO Boekweit ( Fagopyrum esculentum) Capsule van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. *Equivalent aan 1 210 mg van de wprtel van Rammenas voor 2 capsules Gemiddelde voedingsinformatie Voor 2 capsules Poeder van de wortel van rammenas 410 mg Extract van de wortel van rammenas 200 mg