Perrigo

Phytosun Pastilles 40

€ 6,99

  • Incl. 6% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De Phytosun Arôms® Keelpastilles zijn ideaal bij keelpijn of een geirriteerde keel. Ze werken verzachtend en verfrissen de adem. U kunt ze ook nemen om een kortdurende heesheid te verhelpen. Ze bevatten Essentiële Oliën, 100% zuiver en natuurlijk, en zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

CNK 3784261
Fabrikant Perrigo
Gamma Phytosun
Subgamma Phytosun Pastilles
Gebruik Humaan
Inhoud 40
Farmaceutische vorm Pastilles
Type Voedingssupplement

Gebruikswijze:3 tot 6 pastilles per dag. Voorzorgsmaatregelen:Buiten het bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Afgeraden tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding. Bewaring:Bewaren op kamertemperatuur in de originele verpakking.

Eigenschappen

Vanaf 6 jaar. Op basis van Essentiële Oliën en Arabische gom. Zonder bewaarmiddelen of synthetische parfums.

Indicatie

Bij geïrriteerde keel en keelpijn Verhelpen van kortdurende heesheid Verfrissen van de adem

Arabische gom; suiker; glucosesiroop; essentiële olie van eucalyptus (Eucalyptus globulus)(blad) (0,15%); essentiële olie van pepermunt (Mentha piperita) (blad); menthol; essentiële olie van grove den (Pinus sylvestris) (naalden); kleurstof: koperchlorofylline; glansmiddelen: kokosnootolie, carnaubawas. Kan sporen van eieren en noten bevatten.