Metra

Ice Power Magnesium Strong Cream Tube 90 g

€ 16,03

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Ice Power Magnesium Creme – voor het welzijn van de spieren

De goed en snel opgenomen Ice Power Magnesium Creme is een uitstekend middel om het magnesium peil te verhogen in het lichaam. Het bevordert de werking van de spieren en vermindert snel en effectief spierspanningen en krampen zonder bijwerkingen zoals maag-irritatie en diarree (tgv Mg-tabletten). Bevat ook de pijnstillende Menthol en het lichaamseigen natuurlijke MSM dat de werking van Ice Power Magnesium in Strong versterkt. Door deze extra toegevoegde doeltreffende ingrediënten is het de sterkste Magnesium toediening die er bestaat. Toevoegingen die ontbreken bij de standaard magnesium sprays en oliën.

Magnesium is een belangrijk mineraal dat betrokken is in veel processen in ons lichaam zoals werking van het zenuwstelsel, de botaanmaak en gebitsvorming, opbouw lichaamseiwitten, verminderen vermoeidheid, bevorderen electrolyten en energie balans en verminderen spierspanningen en krampen (door Europese Commissie goedgekeurde gezondheidsclaims)

CNK 3739281
Prijs (Incl. BTW) € 16,03
Fabrikant Metra
Gamma Ice
Subgamma Ice Power
Gebruik Humaan
Inhoud 90g
Farmaceutische vorm Creme
Type Medisch hulpmiddel

Masseer de crème zachtjes in de huid, 2-3 keer per dag. De beste plaats van aanbrengen is aan de binnenkant van de knieën en ellebogen ( daar waar huid dunste is ) maar ook op stijve, stramme spieren, bovenbenen en kuiten.

Indicatie

Spieren uitwendig gebruik.

Ingrediënten: Aqua, magnesium sulfate, glyceryl stearate, cetyl alcohol, menthol, isopropyl myristate, MSM, PEG-100 stearate, glycerin, cetearyl isononaoate, acasia senegal gum extract, xantan gum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, Citric acid.