Mayoly Benelux

Topicrem Da Huile Dermo-emol. 145 ml

€ 20,66

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Topicrem AD WEEKMAKENDE OLIE is een innovatieve, unieke behandeling en een nieuwe manier om de behandeling van atopische dermatitis (AD) aan te vullen. Het is een innovatieve formule: een "micro-emulsie"-olie die de vloeibaarheid van een olie koppelt aan het niet-vette resultaat van een emulsie. 2 manieren om deze verzorgende olie te gebruiken: op een vochtige huid zodat de olie onmiddellijk wordt opgenomen, of op een droge huid voor een moment van ontspanning. Getest op een atopische huid onder dermatologisch en pediatrisch toezicht. 1 à 2 maal per dag aanbrengen op een vochtige of droge huid.

CNK 3413937
Prijs (Incl. BTW) € 20,66
Fabrikant Mayoly Benelux
Gamma Topicrem
Subgamma Topicrem Da
Gebruik Humaan
Inhoud 145 ml
Farmaceutische vorm Olie
Type Cosmetica
Indicatie

Dé verzorgende olie voor een atopische huid Baby's - kinderen - volwassenen Verzacht jeuk onmiddellijk en de hele dag lang Hydrateert en herstelt gedurende 24 uur

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE . GLYCERIN . ISOPROPYL MYRISTATE . AQUA (WATER) . LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL . SUCROSE LAURATE . BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL . PRUNUS DOMESTICA SEED EXTRACT . HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL . BISABOLOL . TOCOPHEROL .