Bio Life

Co-q10 Be Life Pot Capsule 60 - Bio Life

€ 12,56

  • 21% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Werkzaam in het hele lichaam

Je hebt vast al gehoord over de gunstige eigenschappen van coenzym Q10 in cosmetica en meer bepaald in antirimpelcrèmes, maar wist je dat het ook bestaat als voedingssupplement? Coenzym Q10 komt in het menselijk lichaam voor in de vorm van ubiquinone en ubiquinol. Ubi betekent overal in het Latijn en dit co-enzym Q10 is dan ook werkzaam in het hele lichaam. Verbeterde biobeschikbaarheid dankzij een conditionering op olieachtige drager.

CNK 3157849
Prijs (Incl. BTW) € 12,56
Fabrikant Bio Life
Gamma Co-q10
Gebruik Humaan
Inhoud 60 caps.
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

2-3 caps./dag, 's ochtends bij de maaltijd.

Eigenschappen

Zonder Lactose/Gluten/Nanoparticules Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Contra indicatie

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mogen geen co-enzym Q10 innemen. Volgens medisch advies bij langdurige inname, bij inname van bloedverdunners, bloeddrukverlagende middelen en bij chemotherapie, aangezien CoQ10 de werkzaamheid van de behandeling zou kunnen aantasten. Geen vitamine E-supplementen innemen samen met het co-enzym Q10. Niet geschikt voor personen met een allergie voor bijenproducten.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Samenstelling 1 capsule Olijfolie (Olea europaea L.) 262 mg Ubiquinone (co-enzym Q10) 50 mg Verdikker: bijenwas 15 mg Sojalecithine 5 mg Kleurstof: ijzeroxide 1,2 mg Antioxidant: extract van rozemarijn 1 mg Antioxidant: alfa-tocoferol 1 mg