3M

Futuro Mitella Aanpasbaar 46204 - 3M

€ 18,70

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 6% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Mitella biedt een helpende hand bij het herstel en houdt uw arm in optimale positie als u vleugellam bent. Een verstelbare, gevoerde schouderband ondersteunt een draagzak voor een comfortabele, optimale pasvorm die uw arm op zijn plaats houdt en beweging tot een minimum beperkt. De band heeft een handige gesp die u met één hand bedient en met de FUTURO™ Mitella gaat u de hele dag comfortabel op weg.

CNK 1287267
Prijs (Incl. BTW) € 18,70
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Mitella
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Ondersteunt het gewicht van de arm Ideaal voor: Steun bij herstel van een botbreuk, verstuiking of operatie of voor algemene ondersteuning van de arm omfortkussen voor verlichting van de druk op de schouder Duimlus die de hand in een comfortabele houding houdt en moeheid helpt voorkomen Makkelijk los te maken gesp Ademend materiaal Verstelbaar Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteuning van de arm Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Ondersteunt het gewicht van de arm. Snel los te maken met één hand. Comfortkussens beschermen het bot en de spieren van de schouder. Verstelbare band voor een optimale pasvorm.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Polyester, POM, PVC, cotton, polyurethane foam