Pharmacie en ligne certifiée
Livraison (parcelshop) gratuite à partir de 29 euros
9,1
Avis des clients
Paiement sécurisé
Conseils & informations

Visuxl Gel Oculaire Fl 10 ml

19,11 €

Remise supplémentaire de 3% à partir de 3 des mêmes produits

Nous nous ferons un plaisir de vous informer dès que l'article sera disponible.

Réf. produit : 4220737

Informations générales

CIP 4220737
Labo Simovision
Gamma Visuxl
Usage Humaan
Contenu 10ml
Forme pharmaceutique Gel
Type Dispositif médical

VisuXL® Gel is de eerste anti-oxidante oogdruppel met cross-linked carboxymethylcellulose (CMC), co-enzym Q10 en Vitamine-E voor de intensieve behandeling van droge ogen.

Bij indruppeling in het oog, transformeert de oogdruppel van druppel naar gel, waardoor een beschermend 'kussen' effectieve verlichting van symptomen en comfort biedt. VisuXL® Gel maakt gebruik van een unieke thermo-geleertechnologie waardoor de gebruiker het comfort van een gel ervaart, met het gemak van een oogdruppel.

Dag & Nacht

Crosslinked carboxy-methylcellulose (CMC) verbetert de werking en zorgt ervoor dat VisuXL® Gel langer op het oogoppervlak blijft: 12 uur effect met 2 druppels per dag, geschikt voor zowel dag- als nachtgebruik.

Langdurig effect

Co-enzym Q10 (CoQ10) heeft een beschermend effect op het oogoppervlak. CoQ10 is een belangrijke natuurlijke antioxidant die schade aan het hoornvlies voorkomt en helpt bij het herstel van beschadigde cellen.

Propriétés

VisuXL Gel® is vrij van bewaarmiddelen, contactlensvriendelijk, geeft 12 uur effect met 2 druppels per dag en is geschikt voor zowel dag- als nachtgebruik. VisuXL® Gel-oogdruppels worden geleverd in een fles van 10 ml.

Newsletter Medibib