Pharmacie en ligne certifiée
Livraison (parcelshop) gratuite à partir de 29 euros
9,1
Avis des clients
Paiement sécurisé
Conseils & informations
Promotion 25%

Natura Mix Adv. Energie Sach 20 Aboca - Aboca

14,93 €

Remise supplémentaire de 3% à partir de 3 des mêmes produits

25% inférieur au prix recommandé en pharmacie

Réf. produit : 4180378

Informations générales

CIP 4180378
Prix (incl. TVA) 14,93 €
Labo Aboca
Gamma Natura
Subgamma Natura Mix
Usage Humaan
Forme pharmaceutique Zakje
Type Complément Alimentaire

Helpt dankzij de Siberische ginseng om meer lichamelijke en geestelijke energie te krijgen. Specifiek voor volwassenen tijdens periodes van intense activiteit: werk, sport, een dynamisch leven. Met ginseng, guarana, Siberische ginseng en Cyanidin-3 (mix van zacht fruit).

Natura Mix Advanced Energieis een 100% natuurlijk product, wat bevestigd is door de geavanceerde wetenschappelijke platformen van het onderzoek van Aboca, die het mogelijk hebben gemaakt om de klassen van stoffen in het product te identificeren zoals terpenen (waaronder ginsenosides), xanthine (waaronder cafeïne), anthocyanen, andere flavonoïden, vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en aminozuren, die van nature aanwezig zijn in ginseng, guarana, Siberische ginseng en Cyanidin-3 (mix van zacht fruit).
Natura Mix Advanced Energiehelpt om meer lichamelijke en geestelijke energie te krijgen en draagt dankzij het extract van Siberische ginseng bij aan de adaptogene werking. Verder helpt het product dankzij de extracten van ginsengen guarana vermoeidheid te bestrijden.

De formulering is bovendien verrijkt met een mix van zacht fruit, Cyanidin-3 met een hoog gehalte aan anthocyanen, bestaande uit de gevriesdroogde sappen van bosbessen, vlierbessen en bramen, die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun werkingssynergie. Het gevriesdroogde sap van bosbessenheeft met name een antioxiderende werkingen het gevriesdroogde sap van vlierbessen ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam. Door deze eigenschappen is Natura Mix Advanced Energieeen product dat geschikt is voor volwassenen:

  • tijdens intensieve studie- en werkfasen;
  • voor sportbeoefenaars;
  • in alle bijzonder stressvolle situaties waaraan het lichaam zich moet aanpassen.

Newsletter Medibib