Pharmacie en ligne certifiée
Livraison (parcelshop) gratuite à partir de 29 euros
9,1
Avis des clients
Paiement sécurisé
Conseils & informations

Hansaplast Pommade Cicatrisante 20G - Beiersdorf

5,41 €

Remise supplémentaire de 3% à partir de 3 des mêmes produits

5% inférieur au prix recommandé en pharmacie

Réf. produit : 3877974

Informations générales

CIP 3877974
Prix (incl. TVA) 5,41 €
Labo Beiersdorf
Gamma Hansaplast
Subgamma Hansaplast Pommade
Usage Humaan
Forme pharmaceutique Zalf
Type Dispositif médical
Een zalf ter ondersteuning en bevordering van het natuurlijke genezingsproces van kleine oppervlakkige wonden zoals sneeën, schaafwonden en krassen als ook voor eerste en kleine tweedegraads brandwonden. Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op elk moment van het genezingsproces op oppervlakkige open wonden en beschadigde huid.
Het is klinisch bewezen dat een vochtige wondgenezing helpt om het natuurlijke wondgenezingsproces te versnellen. Hansaplast Wondhelende Zalf vormt een ademende laag welke de wond tegen externe invloeden beschermt en het uitdrogen van de wond voorkomt. Het is klinisch bewezen dat dit voor en snellere wondgenezing zorgt en het risico op littekenvorming vermindert.
De Hansaplast Wondhelende Zalf is zeer huidvriendelijk. De zachte formule is dermatologisch getest * en is geschikt voor baby's, kinderen en de gevoelige huid. Hansaplast Wondhelende Zalf is vrij van kleur- en geurstoffen en dierlijke stoffen. De Panthenol bevattende formule werkt als een beschermende barrière om het vochtgehalte van de huid te behouden en creëert een ideale omgeving voor het huidherstel. De zalf kan worden gecombineerd met standaard pleisters van Hansaplast, zoals Classic, Elastic, Sensitive en Universal, evenals kinderpleisters.

Newsletter Medibib