Pharmacie en ligne certifiée
Livraison (parcelshop) gratuite à partir de 29 euros
9,1
Avis des clients
Paiement sécurisé
Conseils & informations

Biotoop Fytocomplex 102 250 ml - Bioradix


Produit alternatif

Informations générales

CIP 2584746
Labo Labophar Bioradix
Gamma Biotoop
Subgamma Biotoop Fytocomplex
Usage Humaan
Contenu 250 ml
Forme pharmaceutique Extrait
Type Complément Alimentaire

Plantenextracten in waterig milieu

De lymfe is één van de belangrijkste wegen waarlangs vocht en afvalstoffen afgevoerd worden uit de weefsels. Een goede circulatie hiervan is nauw verbonden met de circulatie in de ledematen en voldoende fysieke beweging.

Bij blokkade kan het vocht zich ophopen. Bepaalde ongemakken zoals bijvoorbeeld zware benen zijn dan mogelijke gevolgen.

Deze lymfezuiverende planten staan de lymfe bij door de druk en pompwerking te ondersteunen. Paardenkastanje ondersteunt de doorstroming. Echinacea verhoogt de weerstand van het organisme en de zuivering van de lymfe. Kweekwortel reinigt de lymfe en is algemeen versterkend door aanbreng van organisch ijzer.

Propriétés

Extraits de plantes en milieu aqueux : Echinacea purpurea (Echinacée) Elymus repens (Chiendent) Hamamelis virginiana (Hamamélis) Aesculus hippocastanum (Marronnier d'Inde)

Indication

Drainage
2 x 5 ml/jour dans de l'eau Demander l'avis de votre médecin ou pharmacien.
INGRÉDIENTS (par 10 ml) Eau, Alc. 13,0 % vol., extrait de Chiendent Commun (Elymus repens (L.) Gould) 331mg, extrait d'Echinacée Pourpre (Echinacea purpurea (L.) Moench) 304mg, extrait de Marronnier d'Inde (Aesculus hippocastanum L.) 224mg, extrait de Hamamélis De Virginie (Hamamelis virginiana L.) 202mg.

Newsletter Medibib