Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Colofiber Zakjes Gran. 20 X 7 Gr

€ 13,61

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 476283

Algemene informatie

CNK 476283
Fabrikant Viatris
Gamma Colofiber
Subgamma Colofiber Zakjes
Gebruik Humaan
Inhoud 20
Farmaceutische vorm Granulaat
Type Geneesmiddel
Colofiber Wordt Aangeboden In Dozen Van 20 Zakjes Met In Elk Zakje 7G Korrels, De Inname Gebeurt Viade Mond.
Colofiber Bevat Een Zwelmiddel Van Plantaardige Oorsprong Dat De Darmfunctie Regelt. Colofiber Normaliseert De Functie Van De Ingewanden In De Volgende Gevallen:
  • Gestoorde Werking Van De Dikke Darm
  • Verstopping Veroorzaakt Door Een Vertraagde Doorgang Door De Dikke Darm, O.A. Bij Bedlegerige Patiënten En Tijdens De Zwangerschap.

Indicatie

Normalisatie van de darmfunctie in de volgende gevallen functionele colopathi verstopping veroorzaakt door een vertraagde doorgang door de dikke darm (bedlegerige patiënten, zwangerschap, ...
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Volwassenen Aanbevolen dosis 2 zakjes elke avond na de laatste maaltijd (tenminste 1 uur vóór het slapengaan) Indien nodig, 1 bijkomend zakje 's morgens vóór het ontbijt Functionele colopathie met diarree 2 zakjes 3 maal per dag gedurende 1 à 3 dagen daarna 1 zakje, 3 maal daags, indien nodig Kinderen De helft van de aanbevolen dosering voor volwassenen Toedieningswijze De granulaat zonder kauwen met 1 of 2 glazen water doorslikken Men raadt aan 1 à 2 liter vloeistof per dag te drinken Een liggende houding is afgeraden tijdens de inname van de geneesmiddel

Contra indicatie

Overgevoeligheid aan de actieve bestanddelen, aan één van de hulpstoffen of residu's. Colofiber mag niet toegediend worden aan patiënten die symptomen of aanduidingen vertonen die een ileus of stenose van de gastro-intestinale tractus laten vermoeden.

Bewaring

Bewaren op kamertemperatuur (15 - 25°C). Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Plantago ovata (zaad), Plantago ovata (zaadvlies)

Medibib newsletter