Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Movicol Vloeibaar Sinaasappelsm Conc Drank 500 ml

€ 14,46

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2837508

Algemene informatie

CNK 2837508
Prijs (Incl. BTW) € 14,46
Fabrikant Norgine
Gamma Movicol
Subgamma Movicol Vloeibaar
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Siroop
Type Geneesmiddel
De Naam Van Dit Geneesmiddel Is Movicol 13,7 G Zakje, Poeder Voor Drank. Het Is Een Laxeermiddel Voor De Behandeling Van Constipatie Bij Volwassenen, Adolescenten En Ouderen. Het Gebruik Bij Kinderen Beneden 12 Jaar Wordt Niet Aanbevolen. Movicol Helpt U Om Een Gemakkelijkere Stoelgang Te Maken Zelfs Indien U Reeds Lange Tijd Geconstipeerd Bent. Movicol Is Ook Effectief Bij Heel Erge Constipatie, Faecale Impactie Genaamd.

Indicatie

Chronische constipatie.
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Volwassenen en kinderen > 12 jaar 1 dosis, 1 - 3 x /dag Verlengd gebruik: 1 - 2 dosissen /dag Max. 2 weken gebruiken, eventueel te herhalen Toedieningswijze 1 dosis: 25 ml (doseerdop of 5 koffielepels), verdund in 100 ml water (ongeveer een half glas)

Contra indicatie

Perforatie of obstructie van de darmen als gevolg van structurele of functionele aandoeningen van de darmwand, ileus, ernstige ontstekingsziekten van darmen zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en toxisch megacolon. Overgevoeligheid voor de actieve bestanddelen of voor één van de hulpstoffen.

Bewaring

Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Het product 30 dagen na de eerste opening weggooien. Als u Movicol Vloeibaar Sinaasappelsmaak verdund hebt in water en u kunt het niet meteen opdrinken, bewaar het dan afgedekt. Gooi elke oplossing die niet binnen de 24 uur gebruikt werd weg. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
natrium waterstofcarbonaat, natrium chloride, macrogol 3.350, kalium chloride

Medibib newsletter