Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 17%

Tryptofaan L 150 mg 120 Capsule Hildegard - Methaphyto

L-tryptofaan is een essentieel aminozuur voor het lichaam. Het is een voorloper van serotonine, een neurotransmitter die een belangrijke rol speelt bij het reguleren van stemming en moreel. Tryptofaan ligt ook aan de basis van de synthese van melatonine, gewoonlijk "slaaphormoon" genoemd en niacine, ook wel vitamine B3 genoemd.

€ 41,42

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

17% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4653580

Algemene informatie

CNK 4653580
Prijs (Incl. BTW) € 41,42
Fabrikant Methaphyto
Gamma Tryptofaan
Subgamma L-tryptofaan
Gebruik Humaan
Inhoud 120
Farmaceutische vorm Gellules
Type Voedingssupplement
L-tryptofaan is een essentieel aminozuur voor het lichaam. Het is een voorloper van serotonine, een neurotransmitter die een belangrijke rol speelt bij het reguleren van stemming en moreel. Tryptofaan ligt ook aan de basis van de synthese van melatonine, gewoonlijk "slaaphormoon" genoemd en niacine, ook wel vitamine B3 genoemd. Bron : Tryptofaan zit in melkeiwit, vlees, vis, eieren, zetmeel en gedroogd fruit. Indicaties : Tryptofaan is betrokken bij de synthese van serotonine, dat verantwoordelijk is voor de stemming maar ook de slaap bevordert. Door te helpen bij de synthese van serotonine kan tryptofaan een positief effect hebben op de behandeling van depressie. Er moet worden opgemerkt dat sommige kalmerende middelen en geneesmiddelen die worden gebruikt om depressies te behandelen zeer sterk interageren met tryptofaan. Het is daarom sterk aan te raden om een arts te raadplegen alvorens een tryptofaansupplement te overwegen. Tryptofaan is ook verantwoordelijk voor de synthese van melatonine, een slaaphormoon.
1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaring

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis. Best in de originele verpakking bewaren.
Tryptophan 150 mg Nut Nr NUT 3792/18

Medibib newsletter