Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Energie Taurine Power Bruistabletten 30 - Forte Pharma

€ 13,46

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2606168

Algemene informatie

CNK 2606168
Prijs (Incl. BTW) € 13,46
Fabrikant Forte Pharma
Gamma Energie
Subgamma Energie Taurine
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Bruistabletten
Type Voedingssupplement

De formule van ENERGIE TAURINE POWER berust op een combinatie van actieve bestanddelen met een synergetische werking:Taurine, een aminozuur dat natuurlijk door het lichaam wordt aangemaakt; Cafeïne; Vitamine C, de vermoeidheidsbestrijdende vitamine bij uitstek om snel energie te produceren in het lichaam; L-carnitine; Magnesium en vitamines van de B-groep, die tussenkomen in het herstel van het evenwicht van het lichaam om de hele dag lang voor energie te zorgen.

Eigenschappen

Oranje bruistabletten met citrusvruchtensmaak

Indicatie

Energie Taurine Power is ideaal voor een periode van intense activiteit. Het product is rijk aan taurine, brengt onmiddellijk energie en zorgt voor een boosteffect dankzij de synergetische werking van opwekkende ingrediënten.
Neem één bruistablet in per dag, 's ochtends of 's avonds (voor de nachtbrakers) vóór de maaltijd, op te lossen in een glas water van 200ml.

Contra indicatie

Bevat cafeïne (50 mg), niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen.

Bewaring

Droog bewaren bij kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen.
Zuurverbeteraars (citroenzuur, natriumbicarbonaat, natriumcarbonaat), glucose, magnesiumcarbonaat, oligofructose, taurine, zoetstoffen (natriumcyclamaat, aspartaam, acesulfaam K), vitamine C (L-ascorbinezuur), cafeïne, kleurstoffen (rode bietensappoeder, support : maltodextrine, riboflavine-5'-fosfaat), smaakstoffen (sinaasappel, mandarijn, citroen), L-carnitine, vitaminen B3 (nicotinamide), B5 (D-calcium pantothenaat), B6 (pyridoxine chlorhydrate),B12 (cyanocobalamine).

Medibib newsletter