Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Histidine L 400 mg 120 Capsule Hildegard - Methaphyto

Histidine neemt deel aan de synthese van histamine, dat op zijn beurt een belangrijke rol speelt in een goede arteriële gezondheid. Het is ook essentieel voor de synthese van hemoglobine omdat de vorming van rode bloedcellen wordt verzekerd door de aanwezigheid van voldoende histidine in het lichaam. Histidine is aanwezig in de samenstelling van pancreasenzymen, die met name worden gebruikt voor de goede vertering van eiwitten.

€ 45,43

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4653499

Algemene informatie

CNK 4653499
Prijs (Incl. BTW) € 45,43
Fabrikant Methaphyto
Gamma Histidine
Subgamma L-Histidine
Gebruik Humaan
Inhoud 120
Farmaceutische vorm Gellules
Type Voedingssupplement
Voedselbronnen Histidine, als veel andere aminozuren, komt voor in producten die en grote hoeveelheid eiwitten bevatten. Voorbeelden hiervan zijn gevogelte, vis, graanproducten zoals rijst en havermout, zeevruchten, bonen, eieren, paddestoelen, bananen, cantaloupe en citrusvruchten. Hoewel je gemakkelijk aan je dagelijkse hoeveelheid histidine komt, kun je er door het eten van deze producten zeker van zijn. Suppletie Histidine komt ook voor in supplementen in dosissen van 0c5 tot 20 gram per dag. Het komt voor in poedervorm of in de vorm van capsules. Neem contact met je dokter op en ga met hem in overleg voordat je overstapt op deze supplementen
1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaring

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis. Best in de originele verpakking bewaren.
Histidine 400 mg Nut Nr NUT 3792/8

Medibib newsletter