Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Natural Energy Melatonine Complex Capsule 90

€ 28,35

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3583937

Algemene informatie

CNK 3583937
Prijs (Incl. BTW) € 28,35
Fabrikant Labophar Nv
Gamma Natural Energy
Gebruik Humaan
Inhoud 90
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Een langdurige overbelasting van lichaam en geest leidt tot chronische stress wat niet alleen negatieve effecten heeft op de nutriëntenstatus, door een verhoogd gebruik van voedingsstoffen, een versnelling van het verouderingsproces, een verzwakking van het immuunsysteem, maar ook slaaploosheid. Een zéér belangrijk component in MELATONINE COMPLEX is Melatonine, een hormoon waarvan het wetenschappelijk bewezen is dat het bijdraagt tot het synchroniseren van onze biologische klok en dus een goede slaapkwaliteit bij slapeloosheid als gevolg van lichamelijke of psychologische factoren. Als een voorloper van Melatonine versterkt Tryptofaan de werking van Melatonine. Hetzelfde kan gezegd worden van Passiebloem en Valeriaan die al decennialang bekend zijn.

Eigenschappen

Eén doos bevat 90 capsules.

Indicatie

Slaap Ongemak door tijdsverschil Onregelmatig dag-nacht ritme Stresssituaties
1 capsule 's avonds vóór het slapengaan. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker. Informeer bij een gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
melatonineIngrediënten per capsule: Passiflora incarnata L. (Passiebloem) droog extract: 200mg Valeriana officinalis L. (Echte valeriaan) droog extract: 200mg L-tryptofaan: 200mg Melatonine: 295 mcg

Medibib newsletter