Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Aromalgic Gewrichten Roller 75 ml - Pranarom


Algemene informatie

CNK 3064664
Fabrikant Pranarom
Gamma Aromalgic
Subgamma Aromalgic Gewrichten
Gebruik Humaan
Inhoud 75
Farmaceutische vorm Roller
Type Cosmetica

AROMALGIC ROLLER is een niet vette massagegel te gebruiken bij stramme, vermoeide spieren, spierstijfheid en - verrekking en om de gewrichten te versoepelen. De essentiële oliën van wintergreen, citroeneucalyptus, saturejatijm en katrafay staan bekend voor hun speci eke eigenschappen met het oog op het verzorgen en het behouden van de soepelheid van de spieren en de gewrichten.

De speci eke mechanische werking van de massagerollers zorgt voor een automassage-e ect en een lokale stimulatie van de microcirculatie voor een snelle en doelgerichte penetratie.

Gebruiksaanwijzing: • Schudden voor gebruik. • Duw op de tube om de gel in direct contact te brengen met de massagerollers. • Breng aan op de getro en spieren en gewrichten met de gewenste druk en met cirkelvormige bewegingen voor een maximaal e ffect van de massagerollers tot de gel volledig is ingetrokken. • Twee tot drie keer per dag te herhalen naargelang de behoefte. • Geschikt voor zwangere vrouwen vanaf de 6e maand zwangerschap. Voorzorgsmaatregelen: Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kleine kinderen houden. - Niet gebruiken bij kinderen onder de 6 jaar. Beschermen tegen licht en warmte. UITWENDIG GEBRUIK. Dit product wordt uitsluitend verkocht in apotheken.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënten: Met 100 % zuivere en natuurlijke essentiële oliën : Wintergreen, Citroeneucalyptus, Patagonia spar, Katrafay, Lavandin super, Saturejatijm Plantaardige oliën : Zonnebloem, Calophylle

Medibib newsletter