Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Aromatic Roller Vermoeide Spieren Tube 75 ml - Pranarom

€ 19,50

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3733748

Algemene informatie

CNK 3733748
Fabrikant Pranarom
Gamma Aromatic
Subgamma Aromatic Roller
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Medisch hulpmiddel

Eigenschappen

Aromalgic Roller voor vermoeide spieren is een niet vette massagegel te gebruiken bij stijve en stramme spieren en om de gewrichten te versoepelen. De essentiële oliën van wintergreen, citroeneucalyptus, saturejatijm en katrafay zorgen voor een fris gevoel. De mechanische werking van de massagerollers zorgt voor een fris gevoel en een auto-massage effect met lokale stimulatie van de microcirculatie voor een snelle en doelgerichte indringing van het product.

Indicatie

Roller voor vermoeide spieren.
Schudden voor gebruik.Duw op de tube om de gel in direct contact te brengen met de massagerollers. Breng aan op de getroffen spieren en gewrichten met de gewenste druk en met cirkelvormige bewegingen voor een maximaal e_x001E_ffect van de massagerollers tot de gel volledig is ingetrokken. Twee tot drie keer per dag te herhalen naargelang de behoefte. Geschikt voor zwangere vrouwen vanaf de 6e maand zwangerschap.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Met 100 % zuivere en natuurlijke essentiële oliën : Wintergreen, Citroeneucalyptus, Exotische basilicum, Lavandin super, Katrafay, Saturejatijm + Plantaardige oliën : Zonnebloem, Calophylle.

Medibib newsletter