Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Orlistat Teva Harde Capsule 60 X 60 mg

€ 29,69

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2901080

Algemene informatie

CNK 2901080
Prijs (Incl. BTW) € 29,69
Fabrikant Teva Pharma Belgium
Gamma Orlistat
Subgamma Orlistat Teva
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Geneesmiddel
Orlistat Wordt Gebruikt Voor Gewichtsverlies Bij Volwassenen Vanaf 18 Jaar Met Overgewicht En Een Queteletindex (Bmi) Van 28 Of Hoger. Orlistat Moet Gebruikt Worden Bij Een Dieet Met Minder Calorieën En Weinig Vet.
De Bmi Is Een Manier Om Te Meten Of U Een Gezond Gewicht Hebt Of Te Veel Gewicht Hebt Voor Uw Lichaamslengte. De Tabel Hieronder Zal U Helpen Om Te Bepalen Of U Overgewicht Hebt En Of Orlistat Geschikt Is Voor U.
Zoek Uw Lichaamslengte In De Tabel. Als U Minder Weegt Dan Het Gewicht Dat Bij Uw Lichaamslengte Wordt Getoond, Gebruik Dan Geen Orlistat.
LichaamslengteGewicht
1,50 M63 Kg
1,55 M67,25 Kg
1,60 M71,75 Kg
1,65 M76,25 Kg
1,70 M81 Kg
1,75 M85,75 Kg
1,80 M90,75 Kg
1,85 M95,75 Kg
1,90 M101 Kg

Risico Van Overgewicht
Overgewicht Verhoogt Uw Risico Op Het Ontstaan Van Uiteenlopende Ernstige Gezondheidsproblemen Zoals Suikerziekte En Hartaandoeningen. Door Deze Aandoening Voelt U Zich Niet Ziek, Dus U Zou Uw Arts Moeten Raadplegen Voor Een Onderzoek. Hoe Werkt Orlistat?
Het Werkzame Bestanddeel In Orlistat Is Ontworpen Zodat Het Zich Richt Op Vetten In Uw Spijsverteringsstelsel. Het Verhindert Dat Ongeveer Een Kwart Van Het Vet Uit Uw Maaltijden Opgenomen Wordt. Dit Vet Verdwijnt Dan Uit Het Lichaam In Uw Stoelgang. U Kunt Effecten Ondervinden Als Gevolg Van Uw Voeding (Zie Rubriek 4). Daarom Is Het Belangrijk Dat U Zich Houdt Aan Een Vetarm Dieet Om Deze Effecten Te Beheersen. Als U Zich Daaraan Houdt, Zal De Werking Van De Capsules U Helpen In Uw Inspanning En U Meer Gewicht Laten Verliezen Dan Een Dieet Alleen. Voor Elke 2 Kg Die U Verliest Door Uw Dieet Alleen, Helpt Orlistat U Om 1 Kg Extra Te Verliezen.

Indicatie

Gewichtsverlies Bij volwassenen die teveel wegen (BMI >= 28 kg/m²) Te combineren met een licht caloriearm, vetarm dieet
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Volwassenen 1 capsule, 3 x /dag Max. gedurende 6 maanden Toedieningswijze De capsules innemen met water onmiddellijk voor, tijdens, of tot 1 uur na elke hoofdmaaltijd Indien een maaltijd overgeslagen wordt of geen vet bevat, moet de dosis overgeslagen worden

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht en vocht. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
orlistat

Medibib newsletter