Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Orlistat Sandoz Harde Capsule 42 X 60 mg

€ 23,38

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2875417

Algemene informatie

CNK 2875417
Prijs (Incl. BTW) € 23,38
Fabrikant Sandoz
Gamma Orlistat
Subgamma Orlistat Sandoz
Gebruik Humaan
Inhoud 42
Farmaceutische vorm Capsules
Type Geneesmiddel
Orlistat Wordt Gebruikt Voor Gewichtsverlies Bij Volwassenen Van 18 Jaar En Ouder Die Te Veel Wegenen Die Een Body Mass Index (Bmi) Van 28 Of Hoger Hebben. Orlistat Moet Worden Gebruikt Samen Met Een Dieet Dat Minder Calorieën En Minder Vetten Bevat.
De Bmi Is Een Manier Om Na Te Gaan Of U Een Gezond Gewicht Hebt Dan Wel Overgewicht Voor Uw Lengte. De Onderstaande Kaart Zal U Helpen Om Na Te Gaan Of U Overgewicht Hebt En Of Orlistat Geschikt Is Voor U. Zoek Uw Lengte Op De Kaart. Als U Minder Weegt Dan Het Gewicht Dat Voor Uw Lengte Wordt Getoond, Mag U Orlistat Niet Innemen.
LengteGewicht
1,50 M63 Kg
1,55 M67,25 Kg
1,60 M71,75 Kg
1,65 M76,25 Kg
1,70 M81 Kg
1,75 M85,75 Kg
1,80 M90,75 Kg
1,85 M95,75 Kg
1,90 M101 Kg

Risico Van Overgewicht
Als U Te Veel Weegt, Loopt U Het Risico Om Meerdere Ernstige Gezondheidsproblemen Te Ontwikkelen Zoals Suikerziekte En Hartlijden. U Hoeft Zich Daarom Nog Niet Onwel Te Voelen. Daarom Moet U Naar Een Arts Gaan Voor Een Algemeen Gezondheidsonderzoek. Hoe Werkt Orlistat?
De Werkzame Stof Van Orlistat Werkt In Op Het Vet In Uw Spijsverteringssysteem. Het Zorgt Ervoor Dat Ongeveer Een Kwart Van Het Vet Van Uw Maaltijden Niet Wordt Geabsorbeerd. Dat Vet Zal Het Lichaam Verlaten Via De Stoelgang. U Kunt Aan De Voeding Gerelateerde Behandelingseffecten Krijgen (Zie Rubriek 4). Daarom Is Het Belangrijk Dat U Een Dieet Met Minder Vet Volgt Om Die Effecten Tegen Te Gaan. Als U Dat Doet, Zal De Werking Van De Capsules U Helpen Bij Uw Inspanningen Om Meer Gewicht Te Verliezen Dan Met Een Dieet Alleen. Voor Elke 2 Kg (4 Pond) Die U Verliest Met Een Dieet Alleen, Kan Orlistat Helpen Om 1 Kg (2 Pond) Meer Te Verliezen.

Indicatie

Gewichtsverlies Bij volwassenen die teveel wegen (BMI >= 28 kg/m2) Te combineren met een licht caloriearm, vetarm dieet
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Volwassenen 1 capsule, 3 x /dag Max. gedurende 6 maanden Toedieningswijze De capsules innemen met water onmiddellijk voor, tijdens, of tot 1 uur na elke hoofdmaaltijd Indien een maaltijd overgeslagen wordt of geen vet bevat, moet de dosis overgeslagen worden

Contra indicatie

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken? U bent allergisch voor orlistat of een van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek inhoud van de verpakking en overige informatie. U bent zwanger of geeft borstvoeding U neemt ciclosporine in, dat wordt gebruikt na orgaantransplantatie, bij ernstige reumatoïde artritis en sommige ernstige huidaandoeningen U neemt warfarine in of andere geneesmiddelen die worden gebruikt om het bloed te verdunnen U bent allergisch voor orlistat of voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek inhoud van de verpakking en overige informatie. U hebt cholestase (toestand waarbij de galstroom uit de lever geblokkeerd is) U hebt problemen met het absorberen van voedsel (chronisch malabsorptiesyndroom) gediagnosticeerd door een arts.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht en vocht. Capsules verpakt in flessen dienen binnen 6 maanden na de dag van opening van de fles te worden gebruikt. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
orlistat

Medibib newsletter