Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Puressentiel Roller Sos Huid 11 Essentiele Olie 5 ml - Puressentiel


Algemene informatie

CNK 2399012
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Roller
Gebruik Humaan
Inhoud 5
Farmaceutische vorm Roller
Type Voedingssupplement
Deze Roller Helpt De Jonge, Eerder Vettige Huid, En Huidonvolkomenheden Te Reinigen En Gezond Te Maken. Het Ook Overtollige Talgsecretie Afremmen, De Puistjes Uitdrogen, De Irritatie Milderen, De Celregeneratie Vergemakkelijken En De Onzuiverheden Te Elimineren.

Indicatie

De 11 essentiële oliën van de roller S.O.S huid hebben ontsmettende, antibacteriële, samentrekkende en regenererende eigenschappen.Ze helpen de jonge probleemhuid, de vette huid en de huid met acne te zuiveren en gezond te maken. De Roller S.O.S Huid zorgt ervoor dat hij dankzij zijn werkzame bestanddelen het teveel aan talg beperkt, de puistjes uitdroogt, de irritatie kalmeert en de celvernieuwing vergemakkelijkt. Hij werkt zeer efficiënt op de probleemzones en helpt sneller puistjes te doen verdwijnen. Resultaat: de huid is gezond en glad met een stralende teint!Deze 100 % natuurlijke roller bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen en geen synthetisch parfum. Het is een product dat niet getest is op dieren.
Schudden vóór gebruik. 2 maal per dag ('s morgens en 's avonds) lokaal aanbrengen op een zorgvuldig gereinigde huid. Vervolgens een cirkelvormige massage uitvoeren, vooral op de te behandelen onzuiverheden van de huid zodat het product de huid goed binnendringt. Gebruik de roller ook op gelijk welk ogenblik overdag als spoedingreep van zodra een puistje verschijnt!

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Combinatie van 11 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd): Rozenhout, Kruidnagel, Coleus Forskohlii, Eucalyptus, Jeneverbes, Geranium, Lavendel officinalis, Lavandin grosso, Palmarosa, Rozemarijn, Theeboom.

Medibib newsletter