Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 16%

Puressentiel Neutrale Tabletten Expert 30 - Puressentiel

€ 6,51

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

16% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2582781

Algemene informatie

CNK 2582781
Prijs (Incl. BTW) € 6,51
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Neutrale
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement
Een Onontbeerlijke En Aangepaste Drager Voor De Orale Absorptie Van De Essentiële Oliën. Deze Tabletten Zijn Ideaal Voor Personen Op Dieet Of Met Diabetes, Want Het Vermijdt Suiker Of Honing Als Drager Voor Orale Inname.
De aanbevolen hoeveelheid van de essentiële olie Puressentiel® Expert op de neutrale tablet Puressentiel® brengen. Deze tablet vervolgens onder de tong laten smelten of opeten. Gebruiksvoorzorgen: Behoudens advies van een gezondheidsprofessional, mag u geen pure essentiële oliën langs orale weg innemen, noch mag u ze gebruiken tijdens de zwangerschap en de borstvoeding en bij kinderen jonger dan 7 jaar. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Gebruik geen essentiële oliën waarvan de absorptie via orale weg is afgeraden. Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren. Te gebruiken in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Donker, droog en koel bewaren. Overmatig gebruik kan een laxerende werking hebben.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter