Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Bio-pycnogenol Capsule 60 - Pharma Nord

€ 35,10

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

5% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 1563279

Algemene informatie

CNK 1563279
Prijs (Incl. BTW) € 35,10
Fabrikant Pharma Nord
Gamma Bio-pycnogenol
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Gepatenteerd extract van de schors van de Franse maritieme pijnboom (Pinus pinaster). Bevat natuurlijk voorkomende bioflavonoïden.

Eigenschappen

Doorbloeding en celbescherming Bevat 40 mg van een gestandaardiseerd, gepatenteerd extract Gemaakt van de schors van de Franse zeeden (Pinus pinaster) Voorziet u van gezonde bioflavonoïden, want dit schorsextract van de Franse zeeden is een antioxidant die de lichaamscellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress

Indicatie

Doorbloeding en celbescherming
1 tablet 2 keer per dag gedurende één week, daarna 1 tablet per dag, in te nemen tijdens een maaltijd. Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Contra indicatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
samenstelling per capsule : Mikrokristallijne cellulos, Maltodextrine en magnesiumzouten van vetzuren, Dennenextract (Pinus maritima) : Pycnogenol® : 40 mg, Hypromellose, Tricalciumfosfaat

Medibib newsletter