Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 15%

Duoliver Plus Drielagen Caps 24 - Pileje

€ 29,83

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

15% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4239786

Algemene informatie

CNK 4239786
Prijs (Incl. BTW) € 29,83
Fabrikant Pileje
Gamma Duoliver
Gebruik Humaan
Inhoud 24
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Indicatie

Mariadistel bevordert de goede werking van de lever en de gal en helpt het organisme te zuiveren. Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.
1 tablet per dag innemen met een glas water.

Contra indicatie

De dagelijkse voorgeschreven dosis niet overschrijden, dit voedingssupplement mag niet in de plaats treden van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bij voorkeur gebruiken voor einde en lotnummer vermeld aan de onderkant van de verpakking. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap..

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Voedingssupplement op basis van Mariadistelextract getitreerd als Silymarine en gecombineerd met fosfolipiden (Silimarina Phytosome®), S-adenosyl-L-methionine (SAM-e) en vitamine E. Lijst van ingrediënten S-adenosil-L-methionine disulfate p-toluenesulfonate, Silimarina Phytosome® (sojalecithine, extract van Mariadistel (Silybum marianum L. Gaertn., vrucht) getitreerd als Silymarine); antiklontermiddel: vetzuren, magnesiumoxiden, talk, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren, vernette carboxymethylcellulose van natrium, vulstof: mannitol, microkristallijne cellulose, vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat), glansmiddelen: polyvinylpyrrolidon, ethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstof: ijzeroxide en ijzerhydroxide.

Medibib newsletter