Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Normacol Grijs Groen 375 gr

€ 12,73

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 842211

Algemene informatie

CNK 842211
Fabrikant Norgine
Gamma Normacol
Subgamma Normacol Grijs
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Granulaat
Type Geneesmiddel
Normacol Granulaat Is Een Laxeermiddel (Bulkvormer). Het Is Aangewezen Bij De Behandeling Van De Symptomen Van Verstopping, Uitgezonderd Verstopping Van Mechanische Oorsprong.

Indicatie

Constipatie.
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Volwassenen 1 tot 2 koffielepels, 2 à 3 x per dag na de maaltijden Kinderen van 6 tot 12 jaar 1/2 tot 1 koffielepel na de maaltijd Toedieningswijze De korrels droog in de mond brengen en doorslikken met een goed gevuld glas water, fruitsap of andere vloeistof Bij kinderen kan men de dosis vermengen met jam of laten zwellen in een weinig water of andere vloeistof Na inname nog een glas water of andere vloeistof drinken

Contra indicatie

Stenose van het spijsverteringsstelsel. Abdominale pijn zonder duidelijke oorzaak, nausea en braken, intestinale obstructie, faecale impactie en colonatonie. Overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of voor één van de hulpstoffen of voor residuen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C en in de oorspronkelijke verpakking. De verpakking goed gesloten houden. Op die manier wordt Normacol beschermd tegen vocht en licht. Gebruik Normacol niet meer als u ziet dat de korrels aaneenkleven of vervloeien. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Sterculia urens (gom)

Medibib newsletter