Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Fosfaat Lavement 130 ml

€ 3,98

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 685727

Algemene informatie

CNK 685727
Prijs (Incl. BTW) € 3,98
Fabrikant Norgine
Gamma Fosfaat
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Geneesmiddel
Fosfaatlavement Is Een Rectaal Laxeermiddel. Het Wordt Gebruikt Bij Darmreiniging Voor Endoscopisch Of Radiologisch Onderzoek Van De Endeldarm En Het Laatste Stuk Van De Dikke Darm (Rectosigmoïd).

Indicatie

Darmreiniging voor endoscopisch of radiologisch onderzoek van het rectum en van het sigmoïd (deel van het colon in vorm van S die het rectum bereikt).
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Volwassenen 1 volledige dosis Een tweede dosis kan toegediend worden als het effect onvolledig blijft Kinderen > 3 jaar 1/2 dosis Toedieningswijze De canule voorzichtig inbrengen en de flacon leegdrukken (volledig of helft) De canule verwijderen en blijven liggen tot de ontlasting volgt; gewoonlijk 5 minuten later

Contra indicatie

- Gestoord elektrolytenevenwicht met natriumretentie; - Intestinale obstructie; - Braken, nausea en abdominale pijn; - Aandoeningen van het colon, zoals ulceratieve en inflammatoire colonaandoeningen, ziekte van Hirschsprung en megacolon; - Structurele anorectale anomalieën; - Ernstige renale insufficiëntie; - Kinderen jonger dan 3 jaar; - Overgevoeligheid voor de werkzame stoffen of voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.

Bewaring

Bewaren op kamertemperatuur (15 - 25°C), in de oorspronkelijke verpakking. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
fosfaat mononatrium, fosfaat dinatrium

Medibib newsletter