Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Flaem Aerosol Acaneb Infinity

€ 104,45

5% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4715108

Algemene informatie

CNK 4715108
Prijs (Incl. BTW) € 104,45
Fabrikant Pharma-Pack
Gamma Flaem
Subgamma Flaem Aerosol
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Aerosol
Type Medisch hulpmiddel

Flaem Aerosol Acaneb is een medisch hulpmiddel voor huishoudelijk gebruik voor de toediening van medicijnen via inhalatie ter behandeling van ademhalingsziektes. De inhalatietherapie en de medicijnen moeten door een arts worden voorgeschreven.

Eigenschappen

Flaem Aerosol Acaneb heeft een levensduur van 1000 werkzame uren. Zeer snelle verneveling van medicatie met snelheidsschakelaar (2 snelheden) Maximale druk: 2,6 ± 0,4 bar Werkingsdruk: 0,90 bar Luchtdebiet: 10 l/min Doeltreffende opname in de laagste luchtwegen dankzij RF7 Dual Speed Plus Technologie Ventiel van de vernevelaar zorgt voor een consistente partikelgrootte (<3µm) Maximale opname van medicatie tijdens het inademen MMAD: 2,76 µm (MIN) – 2,91 µm (MAX)

Indicatie

toediening van medicijnen via inhalatie ter behandeling van ademhalingsziektes
Steek de stekker in een stopcontact en monteer de vernevelaar op het toestel zoals aangegeven in de bijsluiter. Giet de juiste hoeveelheid geneesmiddel in de vernevelaar. Ga comfortabel zitten terwijl je de vernevelaar in je hand houdt. Plaats het mondstuk aan je mond of gebruik de bijgeleverde maskers. Schakel het hulpmiddel in met de schakelaar en adem diep in en uit om de inhalatietherapie te starten.
Gemaakt van zacht en biocompatibel materiaal Sluit perfect aan op het gelaat Ftalaat- en bisfenolvrij

Medibib newsletter