Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Glycine L 500 mg 120 Capsule Hildegard - Methaphyto

Glycine is een niet-essentieel aminozuur. Het wordt vaak gebruikt in atleten om het herstel te verbeteren, maar ook om de slaap te bevorderen of om de lever te helpen in zijn zuiveringsfuncties.

€ 23,12

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4653481

Algemene informatie

CNK 4653481
Prijs (Incl. BTW) € 23,12
Fabrikant Methaphyto
Gamma Glycine
Subgamma L-glycine
Gebruik Humaan
Inhoud 120
Farmaceutische vorm Gellules
Type Voedingssupplement
Glycine is nauw verbonden met het centrale zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel. Glycine helpt bij het afbreken van vet door het reguleren van de concentratie van galzuren.Het is een van de aminozuren die noodzakelijk is voor de biosynthese van creatine. Creatine biedt spieren een bron van energie en helpt om spierweefsel op te bouwen. Glycine is dus een belangrijke aminozuur voor mensen die spiermassa en/of prestaties willen verhogen. Tevens is het zinvol voor patiënten die herstellen van een operatie of andere oorzaken van immobiliteit daar het kan helpen om spier achteruitgang voorkomen. Voedingsbronnen Hoewel het menselijk lichaam zelf glycine kan aanmaken, kan dit aminozuur ook aangevuld worden door het eten van eiwitrijke voedingsmiddelen. Vooral vis, vlees en zuivelproducten bevatten veel glycine. Tevens zijn er vegetarische glycine bronnen zoals sojabonen, spinazie, boerenkool, bloemkool, kool, pompoen, banaan, kiwi, komkommer en bonen.
1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaring

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis. Best in de originele verpakking bewaren.
Glycine 500 mg Nut Nr AS 3792/8

Medibib newsletter