Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Asparagine L 500 mg 120 Capsule Hildegard - Methaphyto

Asparagine is een niet-essentieel aminozuur dat betrokken is bij de metabole controle van cellulaire functies in zenuw- en hersenweefsel.

€ 29,85

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4653432

Algemene informatie

CNK 4653432
Prijs (Incl. BTW) € 29,85
Fabrikant Methaphyto
Gamma Asparagine
Subgamma L-Asparagine
Gebruik Humaan
Inhoud 120
Farmaceutische vorm Gellules
Type Voedingssupplement
Functies van L-Asparagine in het lichaam Asparagine staat bekend om zijn sleutelrol in de biosynthese van glycoproteïnen. Daarnaast is het ook essentieel voor de synthese van vele andere eiwitten. Ook het menselijk zenuwstelsel heeft dit aminozuur nodig om het evenwicht te bewaren. Asparagine verhoogt de weerstand tegen vermoeidheid en verbetert de soepele werking van de lever. Asparagine werkt dus het beste op het gebied van de gezondheid van het zenuwstelsel en de bescherming van de lever. Momenteel is asparagine een van de twintig meest voorkomende aminozuren op onze planeet - een van de belangrijkste en meest voorkomende elementen die helpen bij het transport van stikstof. Bovendien is dit aminozuur nodig voor de eiwitproductie van menselijke lichaamscellen. Het kan worden geproduceerd in de lever en wordt wereldwijd erkend om zijn vermogen om de weerstand tegen vermoeidheid te helpen verhogen en zo het uithoudingsvermogen van atleten te verbeteren. Dit aminozuur is eigenlijk een essentieel onderdeel van eiwitten die betrokken zijn bij de signalering, neuronale ontwikkeling en transmissie over zenuwuiteinden. Het is ook noodzakelijk voor de transformatie van aminozuren van de ene vorm naar de andere. Daarnaast is asparagine bekend om zijn sleutelrol in de biosynthese van glycoproteïnen, evenals in de synthese van vele andere eiwitten. Mensen die een tekort aan asparagine hebben, kunnen last hebben van een slechte stofwisseling en niet in staat zijn om ureum te produceren en uit te scheiden, wat een afvalproduct is van overtollig dieeteiwit. Zulke mensen kunnen dus symptomen als depressie, verwarring en hoofdpijn onthullen. Bovendien vindt u onder de belangrijkste voordelen van Asparagine het feiten dat het kan helpen bij het metaboliseren van ammoniak in het menselijk lichaam en het mogelijk maken van een goede werking van de lever. Het laat tevens een robuust systeem bestand tegen vermoeidheid toe. Voedselbronnen van asperge De meest voorkomende typische voedingsbronnen van dit aminozuur zijn rundvlees, kip, zuivelproducten, zeevruchten en eieren. Voor vegetariërs kan het nuttig zijn om asperges, soja en hele korrels te consumeren om er meer aminozuren uit te halen.
1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaring

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis. Best in de originele verpakking bewaren.
Asparagine 500 mg Nut Nr AS 3792/20

Medibib newsletter