Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Isdin Post Solar After Sun Spray 200 ml

€ 19,95

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Productnummer: 4398061

Algemene informatie

CNK 4398061
Prijs (Incl. BTW) € 19,95
Fabrikant Isdin
Gamma Isdin
Subgamma Isdin Post
Gebruik Humaan
Inhoud 200ml
Farmaceutische vorm Spray
Type Cosmetica

Kalmeert, verfrist en verlengt de bruine kleur.

After Sun spray met Panthenol voor na het zonnen. Ondersteunt het natuurlijke regeneratie proces van de huid en helpt de huid te kalmeren en te verfrissen na blootstelling aan de zon. Verlengd het gebruinde aspect van de huid. Bevat vitamine C en heeft een anti-oxiderende werking.

De combinatie van de actieve ingrediënten, zoals aloë vera, vitamine E en centella asiatica, voedt de huid en voorkomt vervelling. U blijft dus langer bruin. Het is een zeer praktische spray waarmee u zelfs de moeilijkste plekken kunt bereiken.

Eigenschappen

Voor kinderen vanaf 6 maanden. Geschikt voor de atopische huid. Geschikt voor gevoelige huid. Dermatologisch getest.

Indicatie

Aftersun spray
Schudden alvorens aan te brengen op de huid na blootstelling aan de zon. Licht inmasseren met de vingertoppen. Niet op het gezicht spuiten. Homogene en continue nevel, in elke positie.
Samenstelling: Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Glycerin, Polysorbate 60, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Steareth-21, Propylene Glycol, Panthenol, Phenoxyethanol, Bisabolol, Sorbitan Stearate, Steareth-2, Tocopheryl Acetate, BHT, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Centella Asiatica Extract, Citronellol, Linalool, Geraniol, Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Medibib newsletter